Διαφημιστείτε στην Travel-Deals.gr

Η Τravel Deals έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών, διαθέτει πλέον ένα εξαιρετικά στοχευμένο κοινό και αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο προώθησης των  ταξιδιωτικών πρακτορείων και των υπηρεσιών τους.

Στα πλαίσια της προώθησης μέσω της ιστοσελίδας μας έχουμε αναπτύξει μια σειρά από προτάσεις – λύσεις που οδηγούν ακόμα περισσότερους ταξιδιώτες στο γραφείο σας, ανανεώνουν το πελατολόγιο σας και βοηθούν το «Βrand Νame» της επιχείρησης σας.

Ποιες είναι οι υπηρεσίες μας..

— Καταχωρείστε τα πακέτα διακοπών σας στην Travel  Deals και αυξήστε σημαντικά την επισκεψιμότητα σας με απευθείας συνδέσμους που οδηγούν στην σελίδα σας.

— Καταχωρείστε το προφίλ του γραφείου σας στο «Local Directory» και ελάτε σε επαφή με το ταξιδιωτικό κοινό της περιοχής σας. Στατιστικά οι ευχαριστημένοι πελάτες της περιοχής σας γίνονται οι μόνιμοι πελάτες του γραφείου σας.

— Μέσω της υπηρεσίας «Πάρτε Προσφορές» απαντήστε έγκαιρα τα αιτήματα των ταξιδιωτών και κερδίστε πελάτες που επιθυμούν custom ταξιδιωτικές προτάσεις.

— Μέσα από  το ταξιδιωτικό μας «Forum» μοιραστείτε εμπειρίες και πληροφορίες για προορισμούς και κερδίστε την εμπιστοσύνη του ταξιδιωτικού κοινού.

— Πάρτε μέρος στους διαγωνισμούς της Travel Deals και αυξήστε ραγδαία το social προφίλ της επιχείρησης σας.

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας?

– Γιατί στον κόσμο του Internet χρειάζεστε τους καλύτερους συνεργάτες στο πλευρό σας για να προχωρήσετε!


Πως θα επικοινωνήσετε μαζί μας?

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 6976446103 ή στείλτε mail στο info@travel-deals.gr .

Αεροπορικά
Ξενοδοχεία
Ακτοπλοϊκά
Κρουαζιέρες